Simako-BDM geopend tijden Classic TT Elst

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Dit weekend herleven oude tijden op het gebied van motorsport in Elst! Tijdens de Classic TT zullen meer dan 300 deelnemers in acht klassementen uitkomen. Zaterdag start de eerste race om 18:00u. Zondag worden er tussen 11:00u en 17:00u verschillende races gereden.

Simako-BDM Elst is deze zondag van 10:00u tot 16:00u geopend. Om ons pand te bereiken heeft u een toegangsbewijs nodig voor het evenementterrein. Deze zijn te koop voor €5,- aan de kassa. Zelf hebben we een aantal kaarten ingekocht die u t/m zaterdag gratis kunt ophalen! Op=op en max. 2 kaarten per klant. 

Graag tot zondag in Elst!

p.s.: heeft u zich al ingeschreven voor onze toertocht?

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?