woensdag 24 april 2024

Simako-BDM geopend tijden Classic TT Elst

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Dit weekend herleven oude tijden op het gebied van motorsport in Elst! Tijdens de Classic TT zullen meer dan 300 deelnemers in acht klassementen uitkomen. Zaterdag start de eerste race om 18:00u. Zondag worden er tussen 11:00u en 17:00u verschillende races gereden.

Simako-BDM Elst is deze zondag van 10:00u tot 16:00u geopend. Om ons pand te bereiken heeft u een toegangsbewijs nodig voor het evenementterrein. Deze zijn te koop voor €5,- aan de kassa. Zelf hebben we een aantal kaarten ingekocht die u t/m zaterdag gratis kunt ophalen! Op=op en max. 2 kaarten per klant. 

Graag tot zondag in Elst!

p.s.: heeft u zich al ingeschreven voor onze toertocht?

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen