Kawasaki GTR 1400 “Tour Edition”

Omdat Kawasaki al sinds 1977 een samenwerkingsverband heeft met de Tour de France, komt het Japanse merk met een speciale uitvoering van de GTR1400.

De Tour Edition heeft als extra’s een exclusieve bordeauxrode kleur en standaard een navigatiesysteem met alle etappes van de komende Tour de France voorgeprogrammeerd. Verder geeft Kawasaki voor ieder jaar dat ze de Tour sponsoren honderd euro korting, wat inhoudt dat de GTR1400 Tour Edition met een prijskaartje á € 16,999,- in de showroom staat. Verder blijft ‘ie identiek aan de gewone.

Als historische knipoog komen er maar 27 stuks van de Tour Edition naar Nederland, precies evenveel motoren als Kawasaki jaarlijks inzet tijdens de Tour de France. De Tour Edition is verkrijgbaar zolang de tour duurt, dus tot 27 juli. 

In de MOTOR Magazine van juni staat een uitgebreide reportage over de geschiedenis van de Kawasaki volgmotoren in de Tour de France tussen 1977 en nu.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?