woensdag 19 juni 2024

Sinterklaas winkelt bij Louis in Tilburg

De Louis winkel in Tilburg is een schatkamer voor Sinterklaas en Piet op zoek naar geschikte cadeaus. Want met Louis kun je de hele motorfamilie blij maken. Wil je wat voorbeelden? Alsjeblieft:

Pa kriegt eindelijk een gereedschapsset van Rothewald zodat hij altijd de juiste sleutel bij de hand heeft als hij aan zijn motorfiets sleutelt. En een complete cosmetica set voor motoronderhoud in de winter.

Mama zal blij zijn met het behaaglijke functionele ondergoed van Vanucci Thermolite, want ze zal het niet zo snel koud krijgen. Ze zal ze graag dragen in de winter, zelfs zonder motor, net als de multifunctionele sjaal Buff van fijne merinowol.

Sneakerliefhebbers opgelet: Kawasaki en Adidas lanceren ZX22

De zoon zal blij zijn met de Shoei NXR2, vooral met het ontwerp van zijn rolmodel: Marc Marquez. De kers op de taart voor de jonge racer: het HRC-fan T-shirt voor het bezoek aan zijn idool in Assen.

De kleine meid krijgt iets voor haar voeten: Dainese Metropolis Lady. Een vrouw kan immers nooit genoeg schoenen hebben. En deze zijn niet alleen chique, ze bieden ook gecertificeerde veiligheid. En een topkoffer voor de Vespa. De twee samen zijn ideaal voor power shopping in de stad.

En dan kun je een paar kleine dingen voor vrienden en familie in Tilburg ophalen. En als je niet zeker bent, neem dan de Louis cadeaubon. Je kunt het gegarandeerd niet fout doen. Het is verkrijgbaar in vijf waardeniveaus van 10 tot 200 euro.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen