dinsdag 23 juli 2024

SP kit voor Moto Morini Seiemmezzo STR

Moto Morini introduceert een betaalbaar sportpakket voor de Seiemmezzo STR naked bike. Dit pakket, genaamd de SP kit, bestaat uit verschillende accessoires die naadloos aansluiten bij het dynamische en stijlvolle design van de motorfiets.

De Seiemmezzo STR onderscheidt zich al door zijn sportieve Italiaanse ontwerp, krachtige 650cc-paralleltwin motor en hoogwaardige componenten. Met de SP kit wordt het sportieve karakter van de motorfiets verder benadrukt.

Moto Morini collectie van Ton Langeveld

Het pakket omvat een koplampkuip met windscherm, een onderkuip voor verbeterde aerodynamica en stabiliteit, een hogere kentekenplaathouder die de strakke lijnen accentueert en een duoseat cover met Moto Morini logo als finishing touch.

De Moto Morini Seiemmezzo STR met SP kit is verkrijgbaar in Starlight White, Fire Red en Smokey Anthracite. De consumentenprijs bedraagt € 8.249,- exclusief montagekosten.

Geïnteresseerden kunnen een proefrit boeken bij de Moto Morini dealer of online.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen