13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Speciaal kerstpakket van Suzuki

Het is weer tijd voor kerstpakketten en daar is niet iedereen even gelukkig mee. Waar moet je immers dat zeventiende peper- en zoutstelletje neerzetten? Gelukkig komt Suzuki met hele andere kerstpakketten want die van de Japanse fabrikant zitten vol met accessoires.

De pakketten zijn samengesteld uit populaire accessoires en beschikbaar voor bijna alle modellen. In veel gevallen zijn ze zelfs toepasbaar op eerdere modeljaren. Uiteraard zijn alle accessoires te bestellen bij de dealer, maar je kunt de accessoirepakketten ook online bestellen via de webshop. De bestelde accessoires worden dan geleverd via je dealer.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen