Speciaal kerstpakket van Suzuki

Het is weer tijd voor kerstpakketten en daar is niet iedereen even gelukkig mee. Waar moet je immers dat zeventiende peper- en zoutstelletje neerzetten? Gelukkig komt Suzuki met hele andere kerstpakketten want die van de Japanse fabrikant zitten vol met accessoires.

De pakketten zijn samengesteld uit populaire accessoires en beschikbaar voor bijna alle modellen. In veel gevallen zijn ze zelfs toepasbaar op eerdere modeljaren. Uiteraard zijn alle accessoires te bestellen bij de dealer, maar je kunt de accessoirepakketten ook online bestellen via de webshop. De bestelde accessoires worden dan geleverd via je dealer.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?