zaterdag 15 juni 2024

Speciaal voor doorrijders

Hoe mooi én bijzonder het ook is om in de winter door te rijden op de motor, verkleumde voeten en handen wennen nooit. En fijn wordt het echt niet. Gelukkig zijn er diverse oplossingen, waaronder de Heat Pax. Dit zijn een soort van zachte, flexibele wikkels met opgeslagen warmte. Het gebruik er van is erg simpel, want de warmtewikkels uit de verpakking halen is alles dat je moet doen. Vervolgens hoef je ze enkel nog in je handschoen of laars te stoppen en klaar ben je.

Via www.staycoolstaywarm.nl zijn naast de wikkels ook diverse kledingstukken te bestellen die alvast pasklaar gemaakt zijn voor de Heat Pax. Maar let op! Je hoeft deze kleding niet te kopen, aangezien de Heat Pax werkt in elke jas, laars, handschoen of broek. Prijzen beginnen al vanaf 1.35 euro voor twee handwarmers, dus dat valt mooi mee.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen