Speciaal voor doorrijders

Hoe mooi én bijzonder het ook is om in de winter door te rijden op de motor, verkleumde voeten en handen wennen nooit. En fijn wordt het echt niet. Gelukkig zijn er diverse oplossingen, waaronder de Heat Pax. Dit zijn een soort van zachte, flexibele wikkels met opgeslagen warmte. Het gebruik er van is erg simpel, want de warmtewikkels uit de verpakking halen is alles dat je moet doen. Vervolgens hoef je ze enkel nog in je handschoen of laars te stoppen en klaar ben je.

Via www.staycoolstaywarm.nl zijn naast de wikkels ook diverse kledingstukken te bestellen die alvast pasklaar gemaakt zijn voor de Heat Pax. Maar let op! Je hoeft deze kleding niet te kopen, aangezien de Heat Pax werkt in elke jas, laars, handschoen of broek. Prijzen beginnen al vanaf 1.35 euro voor twee handwarmers, dus dat valt mooi mee.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.