Speciaal: Yamaha MT-07 Captain America en Iron Man

De klanten van het Franse AD Koncept keken er wel van op. Alsof ze in een Marvel-film verzeild waren geraakt. AD Koncept heeft twee zeer speciale versies van de Yamaha MT-07 gemaakt. De nakeds werden omgetoverd tot motoren uit een Marvel-cartoon. Twee superhelden stonden centraal:  Captain America en Iron Man.

Techniek en rijwielgedeelte zijn in principe gelijk gebleven. Wel werd de originele uitlaat vervangen door een exemplaar van Arrow. Ook werden er andere richtingaanwijzers en een andere kentekenplaathouder gebruikt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?