Speciale NCR van Affetto Ducati

Geïnspireerd door de NCR New Blue heeft Affetto Ducati een standaard Ducati Classic Sport op bijzondere wijze omgetoverd tot een, ehhh, bijzondere motor. Dit project duurde de hele winter maar dan heb je ook iets. De motor is onder andere voorzien van een Alcantara buddy, een ‘custom made’ uitlaatsysteem en NCR titanium onderdelen. Ook is de NCR voorzien van ShimControl , een door Affetto Ducati zelf ontwikkelde aanpassing voor een optimale setting van de vering. Kom deze Classic Sport bekijken tijdens de MOTORBeurs in Utrecht op de stand van Affetto Ducati. Ze staan in Hal 10, stand C015.

Foto: Mark Kamphuis
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.