13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Speciale NCR van Affetto Ducati

Geïnspireerd door de NCR New Blue heeft Affetto Ducati een standaard Ducati Classic Sport op bijzondere wijze omgetoverd tot een, ehhh, bijzondere motor. Dit project duurde de hele winter maar dan heb je ook iets. De motor is onder andere voorzien van een Alcantara buddy, een ‘custom made’ uitlaatsysteem en NCR titanium onderdelen. Ook is de NCR voorzien van ShimControl , een door Affetto Ducati zelf ontwikkelde aanpassing voor een optimale setting van de vering. Kom deze Classic Sport bekijken tijdens de MOTORBeurs in Utrecht op de stand van Affetto Ducati. Ze staan in Hal 10, stand C015.

Foto: Mark Kamphuis
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen