Met de bus naar de beurs

Na het succes van vorig jaar rijdt de motoZoom bus ook tijdens de MOTORbeurs 2012 tussen de winkel in Utrecht en de iets zuidelijker gelegen Jaarbeurs. Er is keuze uit twee pakketten. Het standaard MOTORbeurs-pakket bestaat uit een lunch, koffie en de busrit en kost 5 euro. Bij het pluspakket zit er ook een toegangskaart voor de MOTORbeurs bij. Voor dat pakket betaal je dan ook 16 euro. Beide pakketten zijn online te bestellen of in de winkels te Amsterdam en te Utrecht te reserveren. Meer informatie via www.motozoom.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.