donderdag 18 april 2024

SpecialSpex opent grootste showroom van de Benelux voor motorbrillen op sterkte

“Voor elk doel de juiste bril”; zo luidt het motto van SpecialSpex, een opticien voor speciaal-brillen in Leiden die per 09-02-2024 zijn deuren opent van hun nieuwe showroom in Leiden. SpecialSpex is geen doorsnee opticien. Zij maken vooral brillen voor specifieke gebruiksmomenten. Zo hebben ze de grootste collectie sportbrillen, motorbrillen en veiligheidsbrillen van de Benelux die op sterkte kunnen worden gemaakt. 

Voor brildragende motorrijders is het vaak niet eenvoudig om een goede zichtoplossing te vinden. Bij een doorsnee opticien is er vaak een beperkte keuze en is de kennis over de specifieke oplossingen voor een motorbril beperkt. 

Trucks zonder spiegels: zorg of zegen voor motorrijders?

SpecialSpex is uniek in hun ervaring met het op sterkte maken van brillen met een kromming en monturen die onder een helm passen. Ook hebben ze een breed assortiment brillen met een schuimlaag achter de bril om wind, stof en vuil in de ogen te voorkomen. 

In hun showroom hebben ze voor ieder doel de juiste bril. En kun je ook terecht voor een volledige oogmeting. Voor motorrijders hebben ze een ruime collectie van verschillende merken zoals Wiley-x, Harley Davidson, Oakley, Nike en ook hun eigen assortiment 

SpecialSpex is 2 jaar geleden opgericht door Rinse Kijlstra en Gijs Jansen vanwege de behoefte die zij zagen voor brillen die je bijvoorbeeld tijdens het sporten of op de motorfiets kan gebruiken. Nog steeds krijgen ze bijna dagelijks de opmerking ”ik wist niet dat dit ook mogelijk was”. 

Vanwege hun achtergrond in de optiek en optometrie zagen zij een mogelijkheid om de vraag naar speciaal-brillen te gaan vervullen. Ze doen dit online via www.specialspex.com en nu dus ook in hun nieuwe pand aan de Hogewoerd 115 in Leiden. 

Per 09-02 zijn de deuren geopend en ontvangen ze u graag op afspraak voor een oogmeting en een passend advies. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen