woensdag 4 oktober 2023

Speculaties over een BMW M1000R

Kardesign publiceert regelmatig computergegenereerde schetsen van mogelijke toekomstige motorfietsen. De foto’s van de BMW M 1000 R veroorzaken enige speculaties.

De ontwerpen van Kardesign zien er allemaal erg goed uit en met de M1000R heeft ontwerper Karl Lee weer eens een gevoelige snaar geraakt. Aangezien naked bikes steeds zwaarder worden en er ook steeds meer hypernakeds op de markt komen, zou een M1000R zeker binnen de mogelijkheden liggen.

Waarom de BMW R18M uniek is

Al een jaar geleden presenteerde BMW een radicalere en beter uitgeruste versie van de S1000RR, uitgerust met zogenaamde M-Parts, de M1000RR was geboren. De S1000R is een naakte versie van de S1000RR, dus een M1000R zou niet meer dan logisch zijn.

De foto’s laten zien hoe Lee zich de motor voorstelt, dit betekent niet dat een aankomende M1000R er ook echt zo uit zal zien. Maar je mag hopen dat BMW zich zal laten inspireren door het ontwerp.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image