maandag 11 december 2023

Video: Harleys rijden naar de top van de wereld

Een groep van vijf rijders in India reed op Harley-Davidson Pan Americas naar Key La, een Himalaya-pas waar de onverharde weg stijgt tot 5.670 meter. De bewering lijkt correct dat dit de hoogste pas is waarop iemand met een Harley-Davidson heeft gereden. Zeker, je zou het niet willen proberen op een Low Rider, maar de Pan America opende nieuwe routes voor Harley-Davidson.

Harley-Davidson presenteert nieuwe modellen voor 2022

De rijders varieerden van een voormalig rallyracer tot een leider van de Harley Owners Group in India die, naar eigen zeggen, zelden buiten de stoep had gereden voordat hij deze tocht naar ’s werelds hoogste onverharde weg ondernam, inclusief een omweg door rotsachtig terrein dat elke off-roadrijder op de proef zou stellen.

Bekijk de video hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen