dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Spektakelweekend bij Hans van Wijk Motoren

Hans van Wijk Motoren in Zoetermeer houdt op zaterdag 24 september van 9.00 uur – 17.00 uur en zondag 25 September van 11.00 uur – 17.00 uur het wel bekende Spektakelweekend! Noteer deze datum in uw agenda en kom langs! Op deze twee dagen is er voor ieder wat wils op het gebied van motoren.

Naast speciale acties op nieuwe en gebruikte motoren, die alleen dit weekend gelden, wordt er op onderdelen, accessoires en kleding hoge kortingen gegeven. Ook staat de tent van 300 m2 met de Mega Outlet weer op het parkeerterrein. Tevens zullen verschillende leveranciers hun merken promoten.

En wat dacht u verder van?
• Vroege vogel actie. Op de onderdelenbalie krijgen de eerste tien betalende bezoekers
35 procent korting op een bandenset (gratis montage!). Bij de kledingshop krijgen de eerste tien betalende bezoekers 35 procent korting op alle kleding (m.u.v. lopende acties).
 • De kledingshop van ruim 1.100 m2 is de grootste van Nederland en tijdens het weekend extra interessant door de vele artikelen met (hoge) kortingen.
 • Dames kunnen hun hart ophalen in de Lady’s Corner.
 • Testbank aanwezig (test de PK's van uw motor).
 • Groot assortiment van nieuwe en gebruikte motoren (gedurende het weekend worden veel van deze motoren tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden).
 • Tijdens dit evenement wordt de winterstalling weer extra aantrekkelijk aangeboden.
 • Mini waterlooplein: Vele stalletjes met gebruikte spullen.
 • Burn wedstrijd. Na het grote succes tijdens De motor nacht van Zoetermeer ook op deze
dagen een burn wedstrijd. Ben je toe aan een nieuwe achterband? Let op! De winnaar krijgt een gratis nieuwe achterband en de verliezer krijgt 50 procent korting op een nieuwe achterband. Uiteraard wordt je motor schoongemaakt en je nieuwe achterband wordt netjes gemonteerd. Het inschrijfformulier treft u aan op www.hansvanwijk.nl
 • Gratis loterij met prachtige prijzen.

Graag tot ziens bij Hans van Wijk Motoren! Surf voor meer informatie naar www.spektakelweekend.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen