Spektakelweekend van Hans van Wijk Motoren!

Hans van wijk Motoren in Zoetermeer organiseert op zaterdag 13 september van 08.00 tot 17.00 en zondag 14 September van 11.00 tot 17.00 het wel bekende Spektakelweekend!

Een belangrijke datum voor u en voor ons, dus noteer deze in uw agenda en kom gezellig langs. Heeft u niks met motoren  zelfs dan kunt u uw hart ophalen. Ongedwongen gezelligheid dat is ons motto! Met een nieuw item ons horecaplein! Hier kunt u lekker overdekt genieten van een BBQ, snacks, broodjes, appelgebak, koffie, limonade enz enz

Op deze 2 dagen is er voor ieder wat wils. Een kleine opsomming van de activiteiten; Naast speciale acties op nieuwe en gebruikte motoren, die alleen dit weekend gelden, wordt er op onderdelen, accessoires en kleding hoge kortingen gegeven. Ook staat onze tent van 300 m2 met de MEGA OUTLET weer op het parkeerterrein.  Op ons terrein zullen ook verschillende leveranciers hun merken promoten.

Wat dacht u verder van:

• Op banden zal een korting worden gegeven van wel 40% op de bruto adviesprijs.

• Onze kledingshop van ruim 1.400 m2 is de grootste van Nederland. Tijdens het weekend zullen veel artikelen met een extra ( hoge) korting worden aangeboden.

• Dames kunnen hun hart ophalen in onze vernieuwde LADY’S CORNER

• Testbank aanwezig (test de PK’s van uw motor). Voor de 1e 5 vroege vogel aanmelding zal de test bank gratis zijn

• Groot assortiment nieuwe en gebruikte motoren. Gedurende het weekend worden veel van deze motoren tegen mega aantrekkelijke prijzen aangeboden.

• Winterstalling: U kunt u motor stallen tegen een aantrekkelijke prijs. Maar let op VOL = VOL!

• Shoei en Arai zullen hun eigen service punt hebben waar u uw helm gratis kunt laten controleren.

VROEGE VOGEL ACTIE

Een vroege vogel ontbijt: Van 7.00 tot 8.00 kunt u genieten van een heerlijk gratis vroege vogel ontbijt

Op een aantal kledingstukken, onderdelen en accessoires zullen uitzonderlijk hoge kortingen worden gegeven. U herkent de beschikbare producten aan het speciale “vroege vogel actie label”.

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?