Spionagefoto > BMW scooter

Je kunt de klok erop gelijk zetten… Nadat de al weer ‘oude modellen’ geïntroduceerd zijn, volgen niet veel later de spyfoto’s van nieuwe modellen. Plaatjes die altijd toevallig genomen zijn en waarop toevallig niet zo heel veel te zien is maar toch genoeg om flink te gissen.

Zoals deze foto bijvoorbeeld, van de nieuwe BMW scooter. Het meest opvallende is dat de zo gaaf uitziende Concept C de productie waarschijnlijk niet gaat halen want de scooter op de foto is gewoon een scooter… Natuurlijk kan het zijn dat BMW ons express op het verkeerde been wil zetten maar waarschijnlijk is dat niet.

Volgens onze vrienden van Motociclismo krijgt de BMW scooter echter nog een sportievere variant. Er is dus hoop. Op de EICMA, begin november, weten we het zeker!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.