zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Spionagefoto > BMW scooter

Je kunt de klok erop gelijk zetten… Nadat de al weer ‘oude modellen’ geïntroduceerd zijn, volgen niet veel later de spyfoto’s van nieuwe modellen. Plaatjes die altijd toevallig genomen zijn en waarop toevallig niet zo heel veel te zien is maar toch genoeg om flink te gissen.

Zoals deze foto bijvoorbeeld, van de nieuwe BMW scooter. Het meest opvallende is dat de zo gaaf uitziende Concept C de productie waarschijnlijk niet gaat halen want de scooter op de foto is gewoon een scooter… Natuurlijk kan het zijn dat BMW ons express op het verkeerde been wil zetten maar waarschijnlijk is dat niet.

Volgens onze vrienden van Motociclismo krijgt de BMW scooter echter nog een sportievere variant. Er is dus hoop. Op de EICMA, begin november, weten we het zeker!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen