vrijdag 19 april 2024

Spionagefoto > BMW scooter

Je kunt de klok erop gelijk zetten… Nadat de al weer ‘oude modellen’ geïntroduceerd zijn, volgen niet veel later de spyfoto’s van nieuwe modellen. Plaatjes die altijd toevallig genomen zijn en waarop toevallig niet zo heel veel te zien is maar toch genoeg om flink te gissen.

Zoals deze foto bijvoorbeeld, van de nieuwe BMW scooter. Het meest opvallende is dat de zo gaaf uitziende Concept C de productie waarschijnlijk niet gaat halen want de scooter op de foto is gewoon een scooter… Natuurlijk kan het zijn dat BMW ons express op het verkeerde been wil zetten maar waarschijnlijk is dat niet.

Volgens onze vrienden van Motociclismo krijgt de BMW scooter echter nog een sportievere variant. Er is dus hoop. Op de EICMA, begin november, weten we het zeker!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen