zondag 19 mei 2024

Sportiefste Yamaha MT-10 tijdelijk voor prijs ’standaard’ MT-10

De meest sportieve uitvoering van de Yamaha MT-10 is momenteel verkrijgbaar voor de prijs van de ‘standaard’ MT-10. Tot en met 31 mei ontvang je bij aankoop van een nieuwe MT-10 een gratis Sport Pakket ter waarde van €2.175. Dit pakket bevat diverse accessoires die de sportieve uitstraling en prestaties van de MT-10 versterken.

Bij aanschaf van de motor krijg je onder andere een lichtgewicht Akrapovič-sportdemper, beschermkappen voor het carter, de koppeling en het kettingwiel, handkappen met geïntegreerde knipperlichten, een lichtgewicht kentekenplaathouder en bescherming voor de radiateur en oliekoeler. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 mei 2024.

GYTR-accessoires nu beschikbaar via de Yamaha Racing-website

De Yamaha MT-10 is een krachtige Hyper Naked met geavanceerde technologieën en prestaties die de concurrentie overtreffen. De motor is uitgerust met het sterke 998cc-CP4 motorblok en beschikt over Yamaha’s crossplane-technologie, wat resulteert in een krachtig koppel en acceleratie.

Met functies zoals een quickshifter, Brembo remklauwen, cruise control, rijmodi en een zes-assige IMU biedt de MT-10 een uitgebreid elektronisch pakket. Het 4,2-inch TFT-kleurenscherm biedt overzichtelijke informatie en kan eenvoudig worden bediend met de menuschakelaar op het stuur.

Voor meer informatie over de motor, het Sport Pakket en de actievoorwaarden kun je terecht op www.yamaha-motor.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen