vrijdag 19 juli 2024

GYTR-accessoires nu beschikbaar via de Yamaha Racing-website

De ingenieurs van Genuine Yamaha Technology Racing (GYTR) brengen al meer dan veertig jaar toonaangevende technologie naar elk prestatieproduct dat ze hebben ontworpen.

GYTR werkt nauw samen met Yamaha-ingenieurs, evenals met Yamaha Racing-teams en Yamaha Factory-rijders, en deze exclusieve relatie heeft geleid tot de creatie van hoogwaardige hoogtechnologische onderdelen voor Yamaha Supersport-, Off Road- en Adventure-modellen.

Yamaha’s Augmented Reality Helmet

Elk GYTR-onderdeel is specifiek ontwikkeld voor jouw Yamaha, en je kunt er zeker van zijn dat het de prestaties verhoogt terwijl het de betrouwbaarheid en rijdbaarheid van je Yamaha behoudt.

Het brede assortiment GYTR-prestatieonderdelen voor Supersport-, Off Road- en Adventure-motoren is nu toegankelijk via de gloednieuwe Yamaha Racing GYTR-websitepagina’s.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen