Stunten op het water!

Alsof de stunts van de legendarische Red Bull X-Fighters zelf al niet spectaculair genoeg zijn, weten ze ook de locaties goed uit te kiezen. De laatste stop in Madrid was al een van de meest spectaculaire in Las Ventas, de stierenvecht arena uit 1920 (een uitgebreid verslag binnenkort in MOTO73). In München wordt echter ook geschiedenis geschreven door de baan volledig op het Olympisch meer te bouwen, jep, OP HET WATER!

Aanstaande zaterdag 19 juli kun je erbij zijn. hetzij live 9als je nog kaartjes kunt krijgen), hetzij online via deze link vanaf 18.00 uur.

Tot die tijd wordt er echter nog druk gebouwd. Hieronder een impressie van hoe het wordt en een filmpje van de arbeidsintensieve opbouw van het schansencomplex.


Foto: Luc Ackermann

 

  MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.