vrijdag 29 maart 2024

Stylmartin Red Rock

Geen goed gevoel bij motorlaarzen? Hele volksstammen delen deze mening. Maar als je het de fabrikanten vraagt hebben ze dat liever niet omdat deze niet zo veilig zijn als de echte motorlaarzen. Dus waarom maak je dan geen schoen met de nodige protectie? En dat is precies wat Stylmartin gedaan heeft.

Het resultaat daarvan kunnen we nu in de winkel vinden in de vorm van de Red Rock. Het is nog het meeste een gewone bergschoen, maar dan met net dat beetje extra. Dus we hebben ook gewoon het stugge leer voor de buitenzijde, de veters waar ze horen te zitten, alles wat je zou verwachten en meer, want de gekozen materialen zijn ook nog eens bijzonder duurzaam en weerproof.

Adviesprijs 194,95 euro, maten 36 – 47. Meer info: www.nerons.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen