Stylmartin Red Rock

Geen goed gevoel bij motorlaarzen? Hele volksstammen delen deze mening. Maar als je het de fabrikanten vraagt hebben ze dat liever niet omdat deze niet zo veilig zijn als de echte motorlaarzen. Dus waarom maak je dan geen schoen met de nodige protectie? En dat is precies wat Stylmartin gedaan heeft.

Het resultaat daarvan kunnen we nu in de winkel vinden in de vorm van de Red Rock. Het is nog het meeste een gewone bergschoen, maar dan met net dat beetje extra. Dus we hebben ook gewoon het stugge leer voor de buitenzijde, de veters waar ze horen te zitten, alles wat je zou verwachten en meer, want de gekozen materialen zijn ook nog eens bijzonder duurzaam en weerproof.

Adviesprijs 194,95 euro, maten 36 – 47. Meer info: www.nerons.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.