Motorrijden verboden voor Manchester City-spelers

Manchester City-spits Mario Balotelli prees zich afgelopen week gelukkig met de aanschaf van een volledig uitgeruste Harley-Davidson met alle mogelijke extra's, maar kreeg van zijn club geen toestemming het ding te besturen. Dat zou de verzekering van de club niet accepteren, zo meldt The Sun.

De 20-jarige Italiaan werd volgens een bron compleet uitgelachen toen hij bij de club aankwam met het verzoek om de motor te mogen berijden. Clarence Seedorf en Roberto Carlos kwamen al eens in een vergelijkbare situatie terecht. Ze richten team Seedorf RC3 op, waarmee ze gingen deelnemen aan de GP. Zelf mogen ze geen motor rijden omdat dit contractueel is vastgelegd. Zij waren echter beiden van deze clausule op de hoogte.

Bron: Spits
Foto: ANP

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?