donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motorrijden verboden voor Manchester City-spelers

Manchester City-spits Mario Balotelli prees zich afgelopen week gelukkig met de aanschaf van een volledig uitgeruste Harley-Davidson met alle mogelijke extra's, maar kreeg van zijn club geen toestemming het ding te besturen. Dat zou de verzekering van de club niet accepteren, zo meldt The Sun.

De 20-jarige Italiaan werd volgens een bron compleet uitgelachen toen hij bij de club aankwam met het verzoek om de motor te mogen berijden. Clarence Seedorf en Roberto Carlos kwamen al eens in een vergelijkbare situatie terecht. Ze richten team Seedorf RC3 op, waarmee ze gingen deelnemen aan de GP. Zelf mogen ze geen motor rijden omdat dit contractueel is vastgelegd. Zij waren echter beiden van deze clausule op de hoogte.

Bron: Spits
Foto: ANP

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen