maandag 27 maart 2023

Süper blitz

Foto: Politie München

Soms zit het mee, soms liefst 26 keer tegen. Een 26-jarige Duitser werd in nog geen drie maanden 26 keer geflitst in een verkeerstunnel in München. De maximumsnelheid in die tunnel is 50 km/u. Aangezien de man er vanuit ging dat de frontale camera die de Duitse politie daar gebruikt zijn kentekenplaat niet konden registreren, durfde hij het aan om iedere keer weer de limiet te overschrijden. De man is gepakt toen de politie fysiek aanwezig was om de controle uit te voeren. 

De man overschreed met zijn Honda CBR de snelheidlimiet met minimaal 26 km/u en op zijn hoogst met 56 km/u. Genoeg om hem een rijontzegging voor in ieder geval twee maanden te geven. Daarnaast heeft het puntenrijbewijs van de man flink wat schade opgelopen. Omdat hij pas na de 26e keer gepakt wist te worden is zijn straf opgelopen naar 47 (!!!) punten. Bij elkaar komt dat neer op een geldboete van € 4.180,-.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image