maandag 11 december 2023

Super Sale Week bij Arie Molenaar Motors en Molenaar Motors BMW

Van dinsdag 29 september t/m zondag 4 oktober is de jaarlijkse Super Sale Week bij Arie Molenaar Motors in IJsselstein. Centraal gelegen in het land en zeer makkelijk bereikbaar vanaf de A2.

Bij Arie Molenaar Motors ben je aan het juiste adres voor een motor naar jouw keuze, met altijd meer dan 300 motoren van vele merken op voorraad. Of het nou nieuw is of gebruikt, er zit er altijd wel iets voor je bij. Naast motoren van o.a. KTM, Kawasaki, Honda, Husqvarna, MV Agusta, Suzuki en Yamaha vind je er zelfs een geheel zelfstandige showroom/shop en werkplaats van BMW Motorrad.

Ga naar de website van Arie Molenaar Motors

Tijdens de Super Sale Week worden alle DEMO en VERHUUR motoren voor een scherpe prijs aangeboden. Nieuwe modellen van o.a. BMW, KTM, Kawasaki en Honda die al een klein beetje ervaring hebben en klaar staan voor de eerste eigenaar!!  Daarnaast staan er vele nieuwe motoren voor actieprijzen, waarvan het actuele aanbod steeds te zien is op de website!

Maar bij Arie Molenaar Motors kun je niet alleen terecht voor motoren. Ben jij nog op zoek naar een aanvulling op jouw motorgarderobe, dan ben je in IJsselstein aan het juiste adres. Met een uitgebreide kledingshop voor zowel sportief, tour als casual is er keus voor ieders budget. Helmen, leren en all weather kleding/pakken, regenkleding, laarzen, handschoenen en bagagetassen vind je in onze kledingshop. Tijdens de Super Sale Week ontvang je op de gehele voorraad tot wel 50% korting. Ook de allernieuwste kledingcollectie van 2020 moet plaats maken en zelfs hierop ontvang je een korting van maar liefst 25%!!

Daarnaast is Arie Molenaar Motors gecertificeerd en gespecialiseerd in het Shoei Personal Fitting System, het Dainese Custom Works en het opmeten van Variphone gehoorbescherming.

Het PFS systeem van Shoei draait om de personalisatie van jouw helm, zodat deze perfect aansluit op je hoofd. De personalisatie bestaat uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna een van onze door SHOEI gecertificeerde medewerkers de helm passend maakt op het hoofd door aanpassingen te maken aan de binnen voering. De helm zit dan als gegoten en biedt hierdoor meer comfort en veiligheid! Het Personal Fitting System kan worden toegepast op de nieuwere helmen van SHOEI, waarbij de binnen voering uitneembaar is. De service neemt ongeveer een halfuur in beslag per persoon. In dit halfuur wordt de volledige service verleend, inclusief het aanpassen van de voering, waarna je met jouw gepersonaliseerde helm gewoon direct weer op pad kunt.

Dainese Custom Works betekent meer dan op maat gemaakt. Pasvorm, kleuren en accessoires kunnen volledig worden aangepast om jouw unieke handgemaakte kledingstuk te creëren. Arie Molenaar Motors is een van de eerste gecertificeerde Dainese Dealers waar je je pak, broek of jas volledig kunt op maat kunt laten aanmeten door eigen gecertificeerde medewerkers in de kledingshop.

Arie Molenaar Motors is gespecialiseerd in verkoop én onderhoud van BMW, HONDA, Husqvarna, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Suzuki en Yamaha, en beschikt daarnaast ook over een ruim aanbod aan huurmotoren!

Bezoek de website

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen