Superbike-achtige Ninja 300

Wij zijn meteen om! Voor 2014 introduceert Kawasaki een nieuwe Special Edition van de Ninja 300. Deze Special Edition is vanzelfsprekend gebaseerd op de standaard versie maar heeft onder andere ook een slipperclutch én ABS. Verder valt zijn kleurstelling meteen op. Inderdaad, alsof het de racer van Tom Sykes is.

De eerste Ninja 300 Special Editions worden eind 2013 in de showrooms verwacht. Prijzen volgen later.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?