Winnaarshelm MOTOR GP Droomteam Competitie

Speciaal voor de TT van dit jaar hadden we een extra prijs voor de nummer 83 van de tussenstand van de MOTOR GP Droomteam Competitie. Deze persoon zou een Shark S900 ontvangen. Echter, er bleken drie deelnemers op de 83e positie te staan. Om de winnaar uiteindelijk te bepalen, moesten zij de top-tien voorspellen van de GP Duitsland. Bas Cox deed dit het best en mag daarom binnenkort deze helm in ontvangst nemen.

Het unieke design is afkomstig van Sander Lam van SL Grafics. Deze jonge ontwerper is steeds prominenter aanwezig in de motorsportwereld. Zo is hij onder meer verantwoordelijk voor de ontwerpen van Yonny Hernandez (MotoGP), Steven Odendaal (Moto2), Scott Deroue (Red Bull MotoGP Rookies Cup), Sheridan Morais (WK Supersport), Leon Bovee (IDM Supersport) en Kevin Valk (IDM Superbike).

Veel plezier ermee Bas!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.