Superpole #1 open dag 30 september & 1 oktober

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Kom gezellig langs op 30 september & 1 oktober, waar alles in het teken staat van motoren, auto’s, scooters en fietsen.

Er is van alles te beleven, dus neem je familie, vrienden en kennissen mee!

Op zaterdag & zondag geldt het programma hieronder:

Er is een demonstratie Chiptuning verzorgd door Van Eck Automotive (flashtec ) en kun je je eigen auto laten chiptunen al voor 299 euro.

Airbrusher JVG Airbrush gaat zijn artistieke kunsten laten zien.

Er staan allerlei motoren met een op maat gemaakt Superpole uitlaat systeem, waaronder een Speciale uitvoering van een Suzuki Sv 1000, waarvan je natuurlijk ook het unieke, mooie Superpole geluid kunt horen.

We monteren ter plekke banden, uitlaten en accessoires.

Kopen kopen koopjes dagen: Er zijn allerlei kraampjes met mooie kortingen op motortassen, accessoires, fietsendragers, trekhaken, banden, kleding, helmen, handschoenen, laarzen, comfortzadels, reiniging en smeermiddelen, accu’s, startaccu’s enz.

Er staan mooie fietsen van het merk Bergamont en Bikkel.

Maak deze dagen een afspraak voor onderhoud aan uw auto, motor of scooter en profiteer van de kortingen en gunstige tarieven.

Bestel uw trekhaak met korting en maak een afspraak voor montage.

Er zijn motoren met een Superpole uitlaatsysteem van coureurs die wij sponsoren.

Motorclubs zijn aanwezig, waar je gezellig mee kunt kletsen over hun ervaringen, trips en motoruitjes en waar je natuurlijk ook lid van kunt worden.

We hebben een eetkraam met o.a. overheerlijke broodjes hamburger.

Er is gratis koffie/thee/cake/hapjes en frisdrank.

Gratis loterij met mooie prijzen.

Toegang is uiteraard ook gratis.

Hieronder nog als extra op zaterdag en zondag:

Op zaterdag geeft trialrijder Luc Branten spectaculaire trialshows.

Op zondag Is Hilltech aanwezig met een testbank,waar je al voor 20 euro het vermogen van je eigen motor kunt laten testen.

Kom langs op deze feestelijke dagen waar je alleen maar kunt slagen!

Een deel van de opbrengst van deze dag gaat naar KIKA.

Locatie:

Superpole BV
Van Haestrechtstraat 7b
5171 RB Kaatsheuvel
www.superpole.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?