Superpole open dagen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Als motorclub kun je natuurlijk je motor rit koppelen aan een bezoek aan onze open dagen, waarna je bij ons lekker kunt eten en drinken.

Hieronder het programma en de activiteiten:
– Op zaterdag komt een trial rijder een daverende show geven.
– Op zondag is er een testbank voor motoren aanwezig,waar je het vermogen van je eigen motor kunt laten testen(voor maar 20 euro).
– Er staan allerlei motoren met een op maat gemaakt Superpole uitlaat systeem, waaronder een Speciale uitvoering van een Suzuki Sv 1000,waarvan je natuurlijk ook het unieke, mooie Superpole geluid kunt horen.
– Er zijn ook motoren met een Superpole uitlaatsysteem van coureurs die wij sponsoren.
– We monteren ter plekke motor banden. *Motorclubs zijn aanwezig, waar je gezellig mee kunt kletsen over hun ervaringen, trips en motoruitjes en waar je natuurlijk lid van kunt worden.
– We hebben een eetkraam met o.a. friet en overheerlijke broodjes hamburger.
– Er is (GRATIS) koffie/thee/cake/hapjes en frisdrank.
– Gratis loterij met mooie prijzen.

KOPEN KOPEN KOOPJES DAGEN!
– Er zijn allerlei kraampjes met mooie kortingen op motortassen, accessoires, fietsendragers, trekhaken, banden, kleding, helmen, handschoenen, laarzen, comfortzadels, reiniging en smeermiddelen, accu’s, startaccu’s enz enz.
– Er staan geweldige fietsen te koop van het Duitse merk Bergamont(Scott).
– Maak deze dagen een afspraak voor onderhoud aan uw auto, motor of scooter en profiteer van de kortingen en gunstige tarieven.
– Bestel uw trekhaak met korting en maak een afspraak voor montage.

Sponsorrit voor KIKA
Op zondag 29 april 2018 tijdens onze open dag wordt er een motorrit gereden voor KIKA (stichting kinderen kankervrij). Je bent dan ook van harte uitgenodigd om mee te rijden voor dit geweldige doel! Een mooie unieke rit van 129 km door het mooie Noord Brabant. De rit start en eindigt bij Superpole in Kaatsheuvel. Inschrijven en laden van route vanaf 10.00 uur vertrek uiterlijk 11.00 uur.

Voor vertrek is er koffie met iets lekkers,na de rit hebben we een lekker frietje met een snack en drinken en dat allemaal voor maar 8.50 euro. Onder het genot van een mooie rit, lekker eten en drinken, plezier en gezelligheid het geweldige doel KIKA steunen is toch fantastisch!

Na de rit kun je eventueel nog met je motor op de testbank voor maar 20 euro en kun je natuurlijk lekker rond kijken en profiteren van de kortingen op alle producten die we hebben voor motoren, auto’s, scooters en fietsen, zoals onder andere natuurlijk motor uitlaten van Superpole #1.

Dus schrijf je nu in en rijd gezellig mee!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?