Suzuki geeft gas op MOTORbeurs Utrecht 2017

Suzuki is dit jaar met veel nieuws nadrukkelijk aanwezig op MOTORbeurs Utrecht. Uiteraard zal de sterke en complete 2017 modelrange daar worden getoond, daarnaast biedt Suzuki ook veel ruimte voor de echte Suzuki-beleving.

Zoals elk jaar symboliseert MOTORbeurs Utrecht de start van het nieuwe motorseizoen. Suzuki grijpt die kans natuurlijk aan om de doorgaans meer dan 100.000 bezoekers kennis te laten maken met haar nieuwe modelreeks. Zo zal de nieuwe koning van de Supersport, de GSX-R1000R op de Suzuki-stand te vinden zijn, net als de V-Strom 650A en 1000A, de multifunctionele reis-allroaders die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. En dan is natuurlijk ook het absolute bochtenmonster uit de naked klasse, de GSX-S750A, van de partij, net als de andere aantrekkelijke motoren uit de Suzuki-range. 

Daarnaast presenteert Suzuki tijdens MOTORbeurs Utrecht twee compleet nieuwe motoren binnen de A1-rijbewijsklasse, namelijk de GSX-S125A en GSX-R125A. 

De Suzuki community

Suzuki rijden is veel meer dan motorrijden alleen. Wie een Suzuki koopt, wordt lid van een familie. Suzuki rijders bouwen een band op met hun motor en delen een passie voor het fantastische merk uit Hamamatsu. Er is dan ook een hele community rond het merk ontstaan, met diverse merk- model- of tourclubs. Suzuki heeft een enorme waardering voor haar fans en presenteert zich daarom gezamenlijk op MOTORbeurs Utrecht 2017. Zo kan iedereen het Suzuki-gevoel rond de nieuwe modellen in optima forma ervaren. 

U vindt Suzuki dit jaar op de motorbeurs in de importeurshal 7 op stand E010. 

Openingstijden MOTORbeurs Utrecht 2017

Donderdag 23 februari

10.00 – 21.00 uur

Vrijdag 24 februari

10.00 – 22.00 uur

Zaterdag 25 februari

10.00 – 18.00 uur

Zondag 26 februari

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?