dinsdag 23 april 2024

Nieuw: Rukka Thund-R

De Thund-R heeft een Gore-Tex Pro 3-laags laminaat constructie met een uitneembare thermo voering. Volledig uitgevoerd doorstaat het pak de meest extreme weersomstandigheden maar kan aangepast worden tijdens de warmere dagen voor een optimaal draagcomfort. 

Het bekende ‘veiligheid en comfort’ van Rukka wordt onderstreept door de toepassing van de gepatenteerde Rukka D3O protectoren. Deze zijn nauwelijks voelbaar maar bieden wel de nodige protectie. Bovendien zijn zowel de jas als de broek voorzien van elastische panelen voor een perfecte pasvorm. 

Rukka’s Antiglide systeem voorkomt het glijden op de zadel en gecombineerd met de AirCushion techniek zorgt dit voor een maximaal zitcomfort, ook tijdens langere ritten.

De jas en de broek zijn eenvoudig aan elkaar te ritsen en zijn voorzien van voldoende waterdichte zakken.

Maten en prijzen

De jas is beschikbaar in zwart en fluor geel in de maten 46 t/m 66 met een adviesverkoopprijs van € 699,- De broek kost € 579,- en is leverbaar in het zwart in de maten 46 t/m 66, ook in verkorte en verlengde maten.

Het pak is verkrijgbaar bij onze Rukka dealers, kijk voor een overzicht op www.hocoparts.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen