maandag 27 maart 2023

Suzuki Swift Sport Katana… een automobiel!

Hoe haal je het nou in je hoofd om een automobiel op prowww.motor.nl te zetten! Da’s inderdaad geen staand beleid. Maar voor dit compacte karretje maken we een uitzonering. En dan vooral om de toevoeging, want kennelijk is Suzuki beretrots op de GSX-S1000S Katana – zie foto’s – dat ze er een speciale uitvoering van de Swift Sport van hebben gemaakt. En dat vinden we nou leuk: dat een motorfiets nou eens aan de basis ligt van een automobiel. Overigens weegt ie zo’n 950 kilo en heeft ie 140pk.

We kunnen ons niet voor de geest halen wanneer dat eerder is gebeurd. Volgers van Instagram zouden overigens #katanavskatana in de gaten kunnen houden. Collega Nick Enghardt reed zich afgelopen het snot voor de ogen om het bommetje voor te blijven.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image