Suzuki Swift Sport Katana… een automobiel!

Hoe haal je het nou in je hoofd om een automobiel op promotor.nl te zetten! Da’s inderdaad geen staand beleid. Maar voor dit compacte karretje maken we een uitzonering. En dan vooral om de toevoeging, want kennelijk is Suzuki beretrots op de GSX-S1000S Katana – zie foto’s – dat ze er een speciale uitvoering van de Swift Sport van hebben gemaakt. En dat vinden we nou leuk: dat een motorfiets nou eens aan de basis ligt van een automobiel. Overigens weegt ie zo’n 950 kilo en heeft ie 140pk.

We kunnen ons niet voor de geest halen wanneer dat eerder is gebeurd. Volgers van Instagram zouden overigens #katanavskatana in de gaten kunnen houden. Collega Nick Enghardt reed zich afgelopen het snot voor de ogen om het bommetje voor te blijven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?