zaterdag 11 mei 2024

Nieuwe Kawasaki Ninja ZX-4RR vanaf september in de showroom

De nieuwe Kawasaki Ninja ZX-4RR, een hoogtoerige supersportmotor, zal vanaf september verkrijgbaar zijn bij officiële Kawasaki-dealers in Nederland. Met een maximumvermogen van 80 pk bij 14.500 tpm en een toerentallimiet boven de 15.000 tpm, lonkt deze 400cc-motor met zijn unieke vier-in-lijn blok naar ervaren als nieuwe rijders.

Het model beschikt over geavanceerde functies zoals een op WorldSBK geïnspireerd frame, hoogwaardige SHOWA-vering en een TFT-kleurendisplay met een circuitmodus die essentiële informatie weergeeft, zoals rondetijden en schakelindicaties. Daarnaast zijn er rijhulpsystemen zoals Kawasaki Traction Control (KTRC), Power Modes en een Kawasaki Quick Shifter (Up & Down) beschikbaar.

Kawasaki presenteert de nieuwe Eliminator

De 2024 Ninja ZX-4RR wordt geleverd in de kleur Lime Green/Ebony, terwijl de prijzen binnenkort bekend zullen worden gemaakt. Voor meer informatie of om een dealer in de buurt te vinden, kun je terecht op de officiële website van Kawasaki Nederland.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen