Suzuki zuinigste SuperSport 2017

Er zijn geregeld veel vragen over het brandstofverbruik van motorfietsen. Brandstofverbruik heeft wereldwijd de grootste vergelijkingsdatabase met officiële brandstofcijfers voor brommers, scooters en motoren. 

Dit keer hebben we de 5 minst verbruikende Supersport Bikes voor 2017 op een rij gezet. Jawel,.. Suzuki voert weer de lijst aan. Dit keer met de GSX-R 600. Een Supersport met een verbruik van 5,2 Liter per 100 kilometer en een co2 uitstoot van 116 gr/100km. Dat is ook echt een topprestatie.

Lees de gehele lijst. De top 5 is te bekijken op Brandstofverbruik.be of Brandstofverbruik.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?