SV650 in old-school jasje

Waarschijnlijk hebben ze in Japan ook wel begrepen dat men de terugkeer van de SV650 goed valt, maar dat het uiterlijk voor velen wat te braaf is. Dus besloten ze uit te pakken voor de Osaka Motor Show met dit Suzuki SV650 Rally Concept.

Opvallendste is meteen die voorpartij, met een led-koplamp met metalen roostertje en de extra spotjes. Al valt natuurlijk ook die dubbele Yoshimura-pijp niet te missen. Met de complete lijn, met dat kontje zo en het kleine kuipje, is de dikke knipoog naar een café racer-achtige stijl meer dan duidelijk.

Of Suzuki erop uit is de SV650 Rally in productie te nemen, is nog zo ongewis als wat. Maar ze maken er wel duidelijk mee dat ze het in Iwata nog niet verleerd zijn coole motoren te kunnen maken!

[justified_image_grid ids=23565,23566,23567,23568]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?