donderdag 18 april 2024

SV650 in old-school jasje

Waarschijnlijk hebben ze in Japan ook wel begrepen dat men de terugkeer van de SV650 goed valt, maar dat het uiterlijk voor velen wat te braaf is. Dus besloten ze uit te pakken voor de Osaka Motor Show met dit Suzuki SV650 Rally Concept.

Opvallendste is meteen die voorpartij, met een led-koplamp met metalen roostertje en de extra spotjes. Al valt natuurlijk ook die dubbele Yoshimura-pijp niet te missen. Met de complete lijn, met dat kontje zo en het kleine kuipje, is de dikke knipoog naar een café racer-achtige stijl meer dan duidelijk.

Of Suzuki erop uit is de SV650 Rally in productie te nemen, is nog zo ongewis als wat. Maar ze maken er wel duidelijk mee dat ze het in Iwata nog niet verleerd zijn coole motoren te kunnen maken!

[justified_image_grid ids=23565,23566,23567,23568]

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen