SYM Maxsym400 krijgt ABS

Met 400cc mag je best spreken van een serieuze scooter. Het is SYM dan ook dikke ernst met deze Maxsym400. Maar huh, die scooter is toch niet nieuw? Klopt, het model loopt al even mee maar nu is de Max ook verkrijgbaar met ABS en dat opent tegenwoordig veel deuren.

Met 400cc schaalt de scooter zichzelf in het middenklasse segment, wat betekent dat de Maxsym zowel in de stad als op de snelweg moet kunnen scoren. Daarmee is de 400 dus ineens, dankzij zijn prima uitrusting en scherpe prijs, een geduchte concurrent voor de gevestigde orde. Precieze prijsstelling en leveringsdata volgen later.

Eveneens nieuw is de Joymax 300, inderdaad net iets kleiner maar niet minder pittig. Het 287cc ééncilinderblokje levert toch mooi even 29 pk. Verder hebben we een 14” en een 13” wiel, gecombineerd remsysteem en vanzelfsprekend de nodige opbergruimte en bescherming tegen de elementen. Zodra we hier eens dieper op ingaan hebben we meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.