Tacita T-Race maakt debuut op EICMA

Het gaat hard! Tacita T-Race, de eerste Italiaanse elektrische offroad-fabrikant, debuteert dit jaar op de EICMA met de T-R C (cross), T-R E (enduro) en T-R R (rally). Alle drie de modellen hebben de beschikking over twee verschillende mappings, Eco en Sport. Opvallend is dat een actieradius geclaimd wordt van honderd kilometer, in rallyrace omstandigheden in de sportstand. En dat is serieus!

Ook bijzonder is het T-station. Dit is een trailer, voorzien van achttien vierkante meter zonnepanelen zodat je snel je accu kunt opladen, waar je ook bent. De zijkanten van het T-station kunnen bovendien opengeklapt worden voor meer lichtopbrengst.

Binnenkort meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.