vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Taunus-gebergte tijdelijk gesloten voor motorrijders

FEMA laat weten dat Duitse motorrijders zich verzetten tegen het voorgenomen besluit bepaalde wegen in het Taunus-gebergte tijdelijk te sluiten – elk tweede weekeinde van de maand van april tot november – voor motorrijders.

Op 14 mei staat een grote demonstratie gepland om het ongenoegen duidelijk te maken. De demonstratie start op 11:30 bij het districtskantoor aan de Ludwig-Erhard-Anlage 1-5, in Bad Homburg vor der Höhe. Van hieruit rijdt een motorparade naar de Sandplacken/Feldberg, dat met 878 meter de hoogste berg is van het Taunus-gebergte.

‘Te luid is uit’ presenteert campagne aan Tweede Kamer-commisie

Of de demonstratie de proef – zoals plaatselijke bestuurders de sluiting omschrijven – nog kan voorkomen, is maar de vraag. Mocht je van plan zijn deze zomer in deze buurt te bivakkeren, is het beslist iets om rekening mee te houden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

1 Reactie

  1. Net als in de Betuwe en Nederland dijkjes rossen veel motorrijders super sportief net hoe snelheid en open Eagle uitlaten ook door de Duitse gebieden met afsluitingen rit gevolg. Je ziu er naar wonen met dat geweld en je kinderen die buiten spelen. Als we met zijn allen vanuit motorclubs en – bladen deze mentaliteit eens gingen

Reacties zijn gesloten.