Taylor Mackenzie: werkeloos in de racerij – Avondklok-film #24

Taylor Mackenzie, wie kent hem niet? Blijkbaar toch niet genoeg mensen. Maar geef deze zoon van… even. Mackenzie neemt je mee in de wereld van een werkeloze British Superbike-rijder. Een interessante en eerlijke kijk in hoe het er achter de schermen aan toe gaat in de racerij. En belangrijker nog, wat gaat hij er aan doen om weer aan de bak te komen?

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Taylor Mackenzie: werkeloos in de racerij

Foto: Facebook.com/TMACK77

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Misschien vind je dit ook interessant?