13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Team Swaroo zet zich in voor goed doel

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

GESPONSORDE OPEN MOTORRIT VOOR TEAM SWAROO ZONDAG 25 MEI 2014

Beste  Motorvrienden,

Team Swaroo (Harm Swaanen en Safira van Rooij) doet mee met de Antwerpen – Banjul challenge 2014 en willen hier geld voor inzamelen. Wat houdt dit in het kort in: Met een Hyundai Galloper 4WD rijden we naar Banjul in Gambia (Afrika) een tocht van ca. 7200 km. De auto wordt daar geveild en de opbrengst gaat naar “Bakoteh” crisis opvang voor dakloze kinderen in Gambia.

Meer info: www.teamswaroo.nl

Waarom een motorrit?

Wij beide zijn fervent motorrijders dus het idee voor het organiseren van een motorrit was vlug gemaakt. De motorrit word verreden op Zondag 25 Mei Inschrijven kan vanaf 9: 30 uur  tot 11:00 uur.

Café Den Bels
Zandstraat 1
5529 AP Casteren (Casteren is een klein dorpje in Brabant gelegen tussen Tilburg en Eindhoven)

Inschrijfgeld: € 7,50 rijder of € 12,50 rijder + passagier

Route is te verkrijgen op papier voor routerol en navigatie (Garmin en Tomtom). De rit wordt verreden over leuke slingerweggetjes door het Brabantse land en is ca. 205 km lang. Dus trek je motor uit de garage en rij gezellig mee. Tot Zondag 25 mei 2014!

Contactpersoon:

Harm Swaanen
Email: info@teamswaroo.nl

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen