Teaser nieuwe R1

Althans, het zou gek moeten lopen als het niet zo is dat Yamaha over en paar nachtjes slapen niet de nieuwe R1 wereldkundig maakt.

Volgens Yamaha kondigt de komst van het model dat we in dit filmpje (niet) zien het begin van een nieuw tijdperk aan. Een revolutie op het circuit met een blok dat intern propvol nieuwe techniek zit, nooit eerder gebruikt et cetera.

Maakt het wel spannend nietwaar?

Goed, zonder verdere omhaal: Het Filmpje.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?