Techno Classica Essen

Van donderdag 31 maart tot en met zondag 3 april 2011 vindt in het beursgebouw ‘Messe’ in het Duitse Essen de 23e editie plaats van ‘Techno Classica’, de grootste oldtimerbeurs ter wereld. De beurs trok vorig jaar 172.800 bezoekers uit 41 landen. Verdeeld over 20 hallen met 130.000 m2 vloeroppervlak tonen meer dan 1150 exposanten uit 28 landen hun prachtigste collector items.

De show is voornamelijk op autoliefhebbers gericht, maar op de stands van de grote automerken vind je ook het tweewielererfgoed waar het meestal mee begonnen is. Bij Opel kun je bijvoorbeeld een aantal prachtige motoren uit het begin van de vorige eeuw gaan bewonderen en bij Audi wordt nagenoeg de complete collectie van NSU tentoongesteld. Naast auto’s en motoren voor de verkoop, staan er pracht- exemplaren uit musea en privé-collecties te pronken. En voor de echte klassiekeliefhebbers zijn er ook ontelbare standjes met boeken, onderdelen, prullaria en allerlei leuke hebbedingetjes.

Info: www.siha.de/tce.php

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.