Als piloot over de weg

Van de GPA Aircraft helm is er nu een nieuwe versie uit, de GPA Aircraft Militar. Om zowel overdag met zonlicht of in het donker te kunnen rijden is de helm voorzien van een two visor-system, met een helder en donker vizier. De binnenvoering van de helm is afgewerkt met skai-leer en als extra is er een rubber mondstuk verkrijgbaar. De helm is te koop in mat oranje of mat groen voor 239,95 euro en het mondstuk voor 29,95 euro.

Kijk voor meer informatie over de GPA Aircraft Militar op www.dc-import.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.