Superbike coureurs gaan vreemd

Vaak zijn de WK Superbike rijders met twee wielen op het circuit te vinden, gisteren werden de twee voor vier wielen ingeruild door een selectie rijders. Eugene Laverty,  Michel Fabrizio, Leon Haslam, Chaz Davies, Loris Baz, en Carlos Checa waren de Superbike rijders, Kenan Sofuoglu en Nacho Calero Perez de Supersport rijders die deelnamen aan het Media event dat plaats vond op het MotorLand’s Aragon kart circuit.

De acht rijders werden verdeeld in twee groepen van vier en namen deel aan een vol schema dat een vrije training, kwalificatie en 5 rondes durende race bevatten. De gecombineerde resultaten, gemaakt door de totale racetijd te combineren van elke deelnemer, leverde Michel Fabrizio als algehele winnaar op. Carlos Checa had een spectaculaire crash in de laatste bocht van ronde vier, gelukkig bleef hij ongedeerd.

Foto: twitter worldsbk_official
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.