Terug in de tijd

Op Hemelvaartsdag, 2 juni, is er in Hoornsterzwaag weer van alles te zien en te beleven op het Oldtimer festival. Naast klassieke auto’s, tractoren en motoren zijn er ook vliegtuigen en paramoteurs te zien. Verder zijn er stuntteams, races, een veiling, straattheater, een kermis en verschillende optredens. Alsof dit allemaal nog niet genoeg vermaak is, zal zoals gewoonlijk de Zwarte Gekke Race plaatsvinden.

Tijdens de Zwarte Gekke Race doen deelnemers mee met een knotsgek voertuig. Het doel is niet om de snelste te zijn maar de meest dwaze of gekke deelnemer. Wat kun je verwachten? Vijfentwintig man in een supermarktkarretje, houten motorfietsen, een step van tien meter lang of paaldanseressen in een rijdende nachtclub. Niets is te gek! Er valt een mooie hoofdprijs te verdienen.
 
Loop jij over van inspiratie en wil jij zelf ook meedoen? Meld je dan aan via de site www.zwarterace.nl. Het festival vindt plaats op het terrein aan de Jan Everstwei in Hoornsterzwaag. De entree kost acht euro en voor kinderen tot en met twaalf jaar is het gratis.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.