CRT op TV

Zondag 10 februari, morgen dus, en zaterdag 16 februari is CRT Holland te zien in het lifestyleprogramma Lekker Leuk Leven van SBS6. De eerste uitzending is aanstaande zondag zo rond 15.20 uur. Op zaterdag 16 februari heb je om 14.20 uur nog een kans.

Samen met presentatrice Anouk van Schie wordt in dit item aandacht besteed aan de mogelijkheid van het circuitrijden op het TT Circuit Assen onder begeleiding van het CRT. Daarnaast is er vanzelfsprekend ook aandacht voor het racegedeelte binnen het CRT.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.