zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Uitslag MOTOR Magazine Kerstpuzzel

We hebben het jullie niet gemakkelijk gemaakt, afgelopen jaar met de traditionele MOTOR-kerstpuzzel. Toch is het velen van jullie gelukt om de juiste oplossing in te sturen. Hieronder vind je de uitslag en afkomst van de ‘gestolen’ onderdelen voor onze motor.

– Voorzijde: MV Agusta F4RR
– Voorspatbord: Yamaha Super Ténéré Worldcrosser
– Tank: BMW HP4
– Frame en blok: KTM RC8R

– Zijkuip: Yamaha YZF-R1
– Achterzijde: Ducati Panigale Tricolore
– Velgen: Aprilia RSV4 Factory APRC
– Uitlaat: Honda CB1000R

De volgende lezers hebben een prijs gewonnen: Pirelli Angel ST-set voor Eling Bouwstra; Spidi Backprotector voor Petra Wierer, Chris Maijer en Ashley Kooter; Richa-tas voor Rianne van der Reijden en Oscar Smeets; MDI Baas-acculader voor Henk van der Klei en Patrick Schoonen; Vrooam-olie voor Ton Daas, Nol van Daal, Gerrit Buwalda, Cees Molenaar en Bart Wingens.

Van harte en veel plezier met jullie prijs.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen