Uitslag MOTOR Magazine Kerstpuzzel

We hebben het jullie niet gemakkelijk gemaakt, afgelopen jaar met de traditionele MOTOR-kerstpuzzel. Toch is het velen van jullie gelukt om de juiste oplossing in te sturen. Hieronder vind je de uitslag en afkomst van de ‘gestolen’ onderdelen voor onze motor.

– Voorzijde: MV Agusta F4RR
– Voorspatbord: Yamaha Super Ténéré Worldcrosser
– Tank: BMW HP4
– Frame en blok: KTM RC8R

– Zijkuip: Yamaha YZF-R1
– Achterzijde: Ducati Panigale Tricolore
– Velgen: Aprilia RSV4 Factory APRC
– Uitlaat: Honda CB1000R

De volgende lezers hebben een prijs gewonnen: Pirelli Angel ST-set voor Eling Bouwstra; Spidi Backprotector voor Petra Wierer, Chris Maijer en Ashley Kooter; Richa-tas voor Rianne van der Reijden en Oscar Smeets; MDI Baas-acculader voor Henk van der Klei en Patrick Schoonen; Vrooam-olie voor Ton Daas, Nol van Daal, Gerrit Buwalda, Cees Molenaar en Bart Wingens.

Van harte en veel plezier met jullie prijs.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.