dinsdag 21 mei 2024

Terugblik: MotorNL Primavera-tocht 2020

Toen duidelijk werd dat de MotorNL Primavera-tocht eind april niet door mocht gaan, wisten wij één ding zeker: we gaan ’m rijden in 2020. Al is het in de winter… Zover kwam het gelukkig niet, want voor zaterdag 11 juli kregen we wel groen licht. De rit bracht de vele deelnemers vanaf KTM Sportmotorcycle Nederland in Malden via Jopa Racing Products in Enter – voor een uitgebreide lunchstop – naar eindbestemming Eetpark Beilen. Wie een beetje geografische kennis heeft, weet dat je dan door misschien wel de mooiste regio’s van Nederland komt. Samen met het fantastische motorweer en de grote opkomst, zorgde dit voor een zeer geslaagde Primavera 2020, aldus Jan Kruithof van MotorNL: ‘We hadden er, mede door het verplichte uitstel, op voorhand al ongelooflijk veel zin in. Toen duidelijk werd dat het prachtig weer zou worden, konden we echt niet meer wachten om eindelijk weer eens met z’n allen op pad te gaan. De spreiding van de deelnemers in twee verschillende groepen, pakten bovendien erg goed uit. Daarnaast was de stemming onderling opperbest. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde “lenterit”. Op naar de Primavera 2021!’

Nog meer tochten!

Enthousiast geworden? De KouwePotenTocht – een andere MotorNL-klassieker – staat gepland voor zaterdag 31 oktober. Wie niet zo lang wil wachten, is van harte welkom op 5 en 6 september tijdens de Schemerrit van Klundert naar Zundert, één van de twee TankTasTochten die nog op de planning staat. De andere wordt op 17 en 18 oktober verreden, de Utrechtse Heuvelrug. Meer informatie over deze tochten volgt snel via www.motor.nl of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze evenementen. Inschrijven kan hier.

Met speciale dank aan KTM Sportmotorcycle Nederland en Jopa Racing Products

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen