Test de BMW K1600GTL zelf!

Zes maanden en zes cilinders. Het komende halfjaar logeert een BMW K1600GTL in de garage van de redactie. Uiteraard moet daarmee worden gereden. Nu kun je dus nog een stapel artikelen verwachten met de K1600 als stralend middelpunt, maar dat is niet alles.

Ook lezers kunnen meehelpen de tellerstand zo hoog mogelijk te krijgen. Heb je zelf nog een plan waarbij je denkt ‘dat is nou typisch iets voor de BMW’, geef het vooral door. Zou je ook eens een paar dagen met de BMW op pad willen? Stuur dan een mail met je unieke plan aan: redactie@moto73.nl, onder vermelding van BMW Megatest.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.