maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Test de BMW K1600GTL zelf!

Zes maanden en zes cilinders. Het komende halfjaar logeert een BMW K1600GTL in de garage van de redactie. Uiteraard moet daarmee worden gereden. Nu kun je dus nog een stapel artikelen verwachten met de K1600 als stralend middelpunt, maar dat is niet alles.

Ook lezers kunnen meehelpen de tellerstand zo hoog mogelijk te krijgen. Heb je zelf nog een plan waarbij je denkt ‘dat is nou typisch iets voor de BMW’, geef het vooral door. Zou je ook eens een paar dagen met de BMW op pad willen? Stuur dan een mail met je unieke plan aan: redactie@moto73.nl, onder vermelding van BMW Megatest.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen