Lezersaanbieding Paznauntal in Oostenrijk

Het geluid van de stampende bergrivier wordt af en toe overstemd door het rumoer van wéér een motorfiets die de berg opkomt. Meer mensen hebben ontdekt wat je hier goed kunt doen: heerlijk rijden. We staan in het Paznauntal in Oostenrijk en dit is het walhalla voor de Kurvenmeister. En je wordt er zeer gastvrij ontvangen als je overnacht in Apart Vivaldi, het pension van de Nederlander Jan Wilmink en zijn vrouw Regina in het dorpje See.

Jan is zelf een gepassioneerd motorrijder en een voortreffelijk gastheer. Onlangs opende hij in het complex de nieuwe Hausbar, een gezellige ruimte waar het na een dagje rijden heerlijk bijkomen is met een drankje. Een klein terras is er natuurlijk ook en slapen doe je heerlijk in de onlangs gerenoveerde kamers.

Exclusief voor lezers van MOTOR.nl doet eigenaar Jan Wilmink een aanbieding voor de periode van 27 augustus tot 15 oktober 2011. Het MOTOR.nl-arrangement kost € 217 p.p. voor zeven overnachtingen in een tweepersoonskamer, inclusief ontbijtbuffet en toeristenbelasting. Verder krijg je nog een T-shirt of cap, een roadbook, een wegenkaart en een Tiroler Obstler (na het rijden…). Voor informatie en boekingen kun je terecht op www.vivaldi.at/nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.