dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lezersaanbieding Paznauntal in Oostenrijk

Het geluid van de stampende bergrivier wordt af en toe overstemd door het rumoer van wéér een motorfiets die de berg opkomt. Meer mensen hebben ontdekt wat je hier goed kunt doen: heerlijk rijden. We staan in het Paznauntal in Oostenrijk en dit is het walhalla voor de Kurvenmeister. En je wordt er zeer gastvrij ontvangen als je overnacht in Apart Vivaldi, het pension van de Nederlander Jan Wilmink en zijn vrouw Regina in het dorpje See.

Jan is zelf een gepassioneerd motorrijder en een voortreffelijk gastheer. Onlangs opende hij in het complex de nieuwe Hausbar, een gezellige ruimte waar het na een dagje rijden heerlijk bijkomen is met een drankje. Een klein terras is er natuurlijk ook en slapen doe je heerlijk in de onlangs gerenoveerde kamers.

Exclusief voor lezers van MOTOR.nl doet eigenaar Jan Wilmink een aanbieding voor de periode van 27 augustus tot 15 oktober 2011. Het MOTOR.nl-arrangement kost € 217 p.p. voor zeven overnachtingen in een tweepersoonskamer, inclusief ontbijtbuffet en toeristenbelasting. Verder krijg je nog een T-shirt of cap, een roadbook, een wegenkaart en een Tiroler Obstler (na het rijden…). Voor informatie en boekingen kun je terecht op www.vivaldi.at/nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen