vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Test de classics en cruisers van Triumph

Triumph geeft je 2 mei de kans vijf verschillende classic- en cruisermodellen aan de tand te voelen. Ervaar zelf dat een dikke staande twin – al decennia lang het handelsmmerk van Triumph – nog altijd een unieke rijbeleving geeft. Deelnermers maken geen klein blokje om de kerk, maar een lange testrit over de mooiste stuurwegen van Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Tijdens de testrit wisselen de deelnemers reglmatig van motorfiets zodat je alle modellen met elkaar kunt vergelijken.

Superzware twin
Er valt genoeg te kiezen. De Thunderbird Storm en Thunderbird Commander vertegenwoordigen de allerdikste cruisers. De 1700 cc zware staande twin bulkt van het koppel en geeft het juiste cruisergevoel. Bovendien lukt het de Britten telkens weer om goed sturende motoren te bouwen en dit dikke duo bewijst dat eens te meer.

Historische modellen
De Scrambler, Thruxton en Bonneville T100 verwijzen duidelijk naar het verleden. De motorhistorie druipt letterlijk van deze modellen af. Dat maakt ze mooi en het is onmogelijk geen zwak voor deze retro’s te ontwikkelen. Het 865 cc zware tweecilinder blok is een toonbeeld van souplesse en het goede rijwielgedeelte garandeert een ontspannen rit.

Inschrijven
De Triumph testdag op 2 mei begint en eindigt bij het centraal gelegen Roké Motoren in Mijdrecht. Het aantal deelnemers is beperkt dus schrijf je hier snel in. Maak bij het inschrijven duidelijk waarom juist jij deze dag mee moet rijden. Wij zien zo al vijf goede redenen dus al te lastig kan dat niet zijn.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen