UPDATE: Testrijders gezocht voor de Zero Rider Experience

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Op woensdag 14 juli organiseert Motor.NL een unieke test met een brede line-up elektrische motoren van Zero Motorcycles. Kernwoorden: geruisloos, verantwoord, genieten…

Laat je verrassen door het enorme koppel van één van de Zero Motorcycles. We hebben een selectie van de SR/S (sportief), SR/F (naked) en DS (straatmodel) modellen voor je klaar staan.

Hiervoor zoeken we 5 gastrijders die de motoren goed aan de tand willen voelen. Deze test zal gepubliceerd worden in één van onze Nederlandse magazines. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op motor.nl en ons YouTube-kanaal. Kortom, jouw mening telt!

Onze redacteur neemt je een dag mee op pad als gastredacteur. We verzamelen om 10:00 uur in Hilversum. De dag is geheel verzorgd door Zero Motorcycles, het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij uiterlijk maandag 4 juli een selectie maken. Heb je uiterlijk 7 juli nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal deze test exclusief voor 5 van onze volgers zijn. Deze dag wordt geheel coronaproof georganiseerd.

Schrijf je hier in voor deze unieke test

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?