Wunderlich kondigt eigen conceptfiets aan

BMW-accessoirespecialist Wunderlich heeft aangekondigd dat het op 10 juli 2021 een eigen conceptfiets zal onthullen. De basis zal de BMW R18 zijn.

De motorfiets wordt op 10 juli om 18.00 uur live op YouTube onthuld. In een aflevering van ‘Inside Wunderlich’ gaan merkambassadeur Stefan Nebel en Wunderlich CEO Frank Hoffman de presentatie verzorgen.

Er is nog niet veel onthuld, maar ze beloven een puristisch design in combinatie met de essentie van coolheid, nonchalance en soevereiniteit. De conceptfiets moet een verhaal vertellen, een verhaal van minimalisme en stijl.

Nieuwe BMW R1300GS gespot

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?